T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / ANTAKYA - Ovakent İlkokulu

Okul Müdürümüz Sayın Fatih YAMAN´ın Tatil Mesajı

Sayın Veli !

Dünyaya getirdiğiniz ve değer vererek; canımız çocuklarımızın karnelerindeki başarı ve başarısızlığı değerlendirirken " Karnenin, çocuğunuzun bu yılki derslerde; yaptığı çalışmaların notlarla ifade edildiği bir belge" olduğunu ve hiçbir zaman çocuğunuzdan daha önemli daha kıymetli olmadığını unutmayınız.

Sevgili öğrenciler;

2017/2018 eğitim öğretim yılını geride bıraktığımız ve tatilin başladığı şu günlerde yılın yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak için dinlenin, eğlenin ve sevdiğiniz etkinliklerde bulunun. Bunlar sizin en doğal hakkınız.

Ancak "öğrenci, öğrenen kişidir."

Sorumluluklarınızı unutmadan bilgi dağarcığınızı zenginleştirmek için bol bol kitap okuyun. Bilgili ve kültürlü birey olarak, saygın, kişilik sahibi insanlar olmak için çaba göstermelisiniz. " Artık yeni bir yıla hazırlanacaksınız, kolları sıva, giriş, nasıl ve nerede sana yardım edeceğimizi söyle , yardım edelim. Ancak sen başlarsan, biz sana yardımcı olabiliriz." Sizlere, ailelerinize mutluluklar diler  dolu dolu ve gönlünüzce bir tatil geçirmenizi dilerim.  

Sevgili Öğretmen arkadaşlarım; Eğitim tarlasının bir bahçivanı olan sizler öğrenme aşkını ve içinizdeki hazineleri bir yıl boyunca öğrencilerinize aktarmaya çalıştınız. Gelecek yıllarda onların yollarını aydınlatacak olan meşaleleri siz yaktınız. Kendinizi ve ailelerinizi ihmal ettiniz. Sizlerin özverili çalışmaları bizleri bir o kadar mutlu etmiştir. Sizlerin varlığı bizim en büyük güç kaynağımızdır. Sizlerle büyük başarılara imza attık nicelerini tekrar yaşamak dileğiyle, 2017/2018 eğitim öğretim yılında okulumuzda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, Kendilerine sağlıklı, mutlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.   Hepinize iyi tatiller. Allaha emanet olunuz.

   

 

 

                                                                                                                                                                          Fatih YAMAN

                                                                                                                                                                          Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.06.2018 - Güncelleme: 29.06.2018 11:35 - Görüntülenme: 269
  Beğen | 0  kişi beğendi