WORK SHOP ANTS(ATÖLYE KARINCALARI)

Okulumuz 1/B  sınıf öğretmeni BESTAMİ GELİCİ  ve öğrencilerinin de üyesi olduğu  WORK SHOP ANTS(ATÖLYE KARINCALARI)  isimli eTwinning projesine 10 Türk 5 yabancı ortaklı ve uluslararası olarak yürütülmektedir.  Projemizde Tasarım ve Beceri Atölyeleri bazında 5 atölye ve her atölyede 1 etkinlik 1 materyal planlanmıştır. Atölyede tasarlanan materyaller ders  kazanımlarına paralel olarak ders içindeki planlanan  etkinlikle kullanılmıştır. Nisan ayında Drama atölyesi ile öğrencilerimiz yapmış olduğu kuklaları seslendirdi.

Projemiz, öğrencilerin sosyal ve kültürel becerilerini geliştirirken, çağın gerektirdiği becerilere sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca projemizde eğlenerek materyallerle öğrenmek hedeflenmiştir.

Yayın: 21.04.2022 - Güncelleme: 21.04.2022 10:37 - Görüntülenme: 258