Ovakent İlkokulu

OVAKENT MAH. ÖZVATAN CAD. NO 11/1 ANTAKYA / HATAY
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; . Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, . Çağdaş, . Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, . Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, . Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, . Değerlerini yaşayan ve yaşatan, . Hoşgörü sahibi, . Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, . Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, . Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Ovakent İlköğretim Okulu olarak sağlıklı bir eğitim ortamında, evrensel değerlerle donanmış, özgüveni yüksek, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı, bilimsel düşünebilen, araştırmacı, üretken, yaratıcı, topluma ve çevreye saygılı, etik değerlere uyan öğrenciler yetiştirmek amacındayız.
Giriş: 08:30 Çıkış: 14:25
Ulaşım
Köy garajlarından Ovakent dolmuşları, ayrıca iskenderun-kırıkhan dolmuşları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Okulumuzun öğretmenler için özel servisi vardır.
Ovakent Mah. Özvatan cad. no:11/1 Antakya/Hatay
22 Km