T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / ANTAKYA - Ovakent İlkokulu

Haberler

May

Okuluna Hoşgeldin Etkinliği

May

Ovakent Mahalle Muhtarımız Bereket KURT ve Mahalle Heyetimiz ile beraber İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mesut ÇERKO'yu ziyaret ettik.Değerli İl Müdürümüze misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Workshop Ants projesinde Ovakent ilkokulu 1/B sınıfı

Nis

Okulumuz 1/B  sınıf öğretmeni BESTAMİ GELİCİ  ve öğrencilerinin de üyesi olduğu  WORK SHOP ANTS(ATÖLYE KARINCALARI)  isimli eTwinning projesine 10 Türk 5 yabancı ortaklı ve uluslararası olarak yürütülmektedir.  Projemizde Tasarım ve Beceri Atölyeleri bazında 5 atölye ve her atölyede 1 etkinlik 1 materyal planlanmıştır. Atölyede tasarlanan materyaller ders  kazanımlarına paralel olarak ders içindeki planlanan  etkinlikle kullanılmıştır. Nisan ayında Drama atölyesi ile öğrencilerimiz yapmış olduğu kuklaları seslendirdi.

   Projemiz, öğrencilerin sosyal ve kültürel becerilerini geliştirirken, çağın gerektirdiği becerilere sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca projemizde eğlenerek materyallerle öğrenmek hedeflenmiştir.

Mrt

Okulumuzda Nevruz Etkinlikleri Çoşku ile kutlandı. Hatay İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Bahri KARABULUT, Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Bayram CAMBAZ ve Değerli okul müdürlerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikler beğeniyle izlendi. Programda Emeği geçen başta Okul Müdürümüz Fatih YAMAN olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Ara

Ara

Ara

Ara

Kas

Kas

Kas

Kas

Veli Ziyaretleri

Kas

Okulumuzda Rehberlik Faaliyetleri

Haz